MENU
MENU
Ontdek Onze Culinaire Specialiteiten
Bij Chef & Chief begrijpen we dat het kiezen van het perfecte menu voor jouw evenement cruciaal is.
Daarom hebben we hieronder onze meest gevraagde gerechten opgesomd om je alvast te inspireren.
We beschikken natuurlijk over een uitgebreid repertoire en passen onze menu's aan op basis van het seizoen.
Staat jouw favoriet er niet bij of wil je graag aanpassingen doen? Geen enkel probleem.
Bij Chef & Chief luisteren we naar jouw wensen, en samen met jou stellen we een menu op dat perfect past bij jouw speciale gelegenheid.
Ontdek onze culinaire expertise en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.
Neem vandaag nog contact met ons op om jouw gepersonaliseerde menu te bespreken!
-Voorgerechten-
Classics
- Steak tartaar van premium Iers rundvlees met ansjovis en mierikswortel
- Mergpijpjes met vinaigrette van kappertjes en peterselie
- Trio van oesters (zowel rauw en gegrild)
- Trio van sint-jakobsvruchten
- Trio van langoustines
- Zalm- of tonijntartaar met vinaigrette van limoen
Mediterraans
- Burrata met bloedsinaasappel & honing van lavendel
- Burrata met gemarineerde tomaten, consommé van tomaat en basilicum
- Burrata met gegrilde groene asperges & gremolata van pistache
- Vongole veraci met kerstomaten en venkel
- Huisgemaakte ravioli van krab met citroenverbena
- Huisgemaakte ravioli van langoustine, dragon en citroengras
- Tagliatelle met eekhoorntjesbrood en truffel
- Mi-cuit van tonijn in een kruidenkorst met crème van avocado en sinaasappeldressing
Internationaal
- Ceviche van dorade (Peru)
- Thaise mosselen met rode curry en kokos (Thailand)
- Lamsbrochetjes met zwarte look-saus (Midden-Oosten)
- Mini poké bowl met wilde zalm, chilisaus en gepekelde groenten (Hawaii)
-Hoofdgerechten-
Classics
- Lamskroon in kruidenkorst, geroosterde krielaardappelen en rozemarijn
- Gekonfijte eendenbout met bospaddestoelen
- Geroosterd runderribstuk (premium rundvlees) met beenmergsaus
- Kreeft (1/2 of hele kreeft per persoon) met dragonboter en gekonfijte kerstomaten
mediterraans
- Zarzuela van zeevruchten
- Tagliata van runds met parmigiano en rucola
- Gegrilde zwaardvis met kerstomaten en kappertjes
- Gebakken kabeljauw / tonijn / zwaardvis op zijn Siciliaans met jus van schaaldieren & asperges
- Risotto met gebakken rode poon met bouillon van schelpen -vongole veraci met linguini en tomaat
INTERNATIONAAL
- ‘The meat board’; onze bekende grote houten serveerplanken, rijkelijk gevuld met een selectie premium rundvlees van over de hele wereld
(Ierland, Spanje, Portugal, Nieuw-Zeeland, Uruguay, Argentinië, Brazilië, ...)
Dit gerecht bieden we ook aan in een surf & turf combinatie met een 1/2 kreeft per persoon & andere schaaldieren
- Dorado firire met gefrituurde bakbananen & mango salsa (Kameroen)
-DESSERTS-
- Gemarineerde abrikozen met huisgemaakt kardemomijs
- Mousse van limoen & mascarpone met sorbet van limoncello en rode vruchten
- Cheesecake van ricotta en sinaasappel met huisgemaakt vanille-ijs
- Dessertenbuffet
- Selectie van onze favoriete kazen