STORY
↓
WHO ARE WE?
Chloë Szpyt
Chef / Chief
Dax Geyskens
Chef / Chief
Chloë & Dax
—
LIVE, LOVE, EAT
“Where there is good food, there is happiness.”
NL
(ENG BELOW)
We ontmoetten elkaar in 2018 en voelden meteen een sterke connectie door onze gedeelde passie voor het koken. Van kleinsaf aan was lekker en huisgemaakt eten dan ook een belangrijke constante in onze beide levens.
Chloë:
Ik ben opgegroeid in een multicultureel gezin waarbij de ‘pasta al forno’ en ‘lasagna’ een vaste plaats in het wekelijks menu had.
In een later leven ontdekte ik de Franse en Aziatische keuken en leerde ik de kneepjes van het vak op avondschool - waar ik een opleiding tot chef-kok en sommelier volgde. Als kers op de taart won ik samen met mijn zusje Magali het VTM-programma Mijn Pop-Up Restaurant en sindsdien laat de kookmicrobe me niet meer los.
Dax:
Ik had het geluk om als klein kind de hele wereld rond te reizen met mijn ouders, broer en zussen en kwam al snel in contact met de internationale keukens
van Afrika en Azië.
En ook ik kon niet van de schoolbanken wegblijven; Als rasechte vleesliefhebber koos ik voor een opleiding tot slager, waardoor ik nu de lekkerste stukken vlees
op je bord kan toveren.
Nu we onze krachten gebundeld hebben, laten we je graag kennis maken met onze lievelingsgerechten van over de hele wereld, waar we onze eigenzinnige persoonlijke toets aan geven.
Tel daarbij nog heel wat intense culinaire ervaringen en jarenlang gastronomische trips doorheen Europa en daarbuiten - en je wilt beslist toch proeven?!
We zijn inmiddels net getrouwd, hebben nog meer zin in het koken
(én heel veel feestjes geven!) & we kijken uit ernaar uit om jou
en je gasten te verwennen in 2024!
Liefs,
Chloë & Dax
ENG
We met in 2018 and immediately felt a strong connection thanks to our shared passion of cooking. From when we were little children, good home-cooked food luckily was a constant in both our lives.
Chloë:
I grew up in a multicultural family where the ‘pasta al forno’ and ‘lasagna’ had to have a place on the weekly menu.
In a later stadium in life, I discovered the interesting French and Asian cuisine, which got me interested in different food cultures. So I learned the tricks of the trade in culinary school, where I studied to be a chef and sommelier.
And for the cherry on top: together with my little sister Magali, I won the televised competition ‘My Popup Restaurant’. Since that moment I became even more passionate about cooking and really developed a taste for making people happy with delicious food.
Dax:
I was lucky enough to be able to travel the world from when I was a little child. Together with my parents, brother and sisters, I quickly discovered the amazing food culture in Africa and Asia.
As I grew up, I became even more interested in cooking and traveling. I absolutely love to explore the world in search for good food and culinary traditions.
As a real meatlover, I chose to obtain my butcher’s degree, so now I can serve you the most delicious cut’s of beef, whether you like them grilled or stewed or on a BBQ skewer!
Now Chloë and I have joint forces, we would love to introduce you to our favourite dishes from around the world to which we added our own personal touch.
Add to this a lifetime of culinary experiences and gastronomic travels to European and more exotic destinations - and you can’t want to get a taste, right?!
We just got married, are even more excited to cook for you
(and throw a whole lot of parties!)
& we are looking forward to treat you and your guests
to a memorable dining experience in 2024!
Love,
Chloë & Dax