CD0492E8-855B-414D-B50D-758FB30A2281%2B2.jpg

STORY

 
 

QUI SOMMES NOUS?

Chloë Szpyt
Chef / Chief

Dax Geyskens
Chef / Chief 

Chloë & Dax

“Where there is good food, there is happiness.”

FR (ENG BELOW)
Nous nous sommes rencontrés en 2018 et immédiatement nous avons ressenti une connexion forte grâce à notre passion commune pour la cuisine. Depuis notre enfance, la nourriture délicieuse et faite maison a été une constante importante
dans nos deux vies.

Chloë :

J'ai grandi dans une famille multiculturelle où le « pasta al forno » et la « lasagne » occupaient une place fixe dans le menu hebdomadaire. Plus tard dans ma vie, j'ai découvert la cuisine française et asiatique, et j'ai appris les ficelles du métier dans une formation de chef cuisinier et sommelier. Cerise sur le gâteau, j'ai remporté, avec ma sœur Magali, le programme de VTM,
« Mijn Pop-Up Restaurant », et depuis lors,
la passion pour la cuisine ne me quitte plus.

Dax :

J'ai eu la chance de voyager autour du monde avec mes parents, mon frère et mes sœurs lorsque j'étais enfant, entrant rapidement en contact avec les cuisines internationales d'Afrique et d'Asie.

Je n'ai pas pu rester loin des bancs de l'école non plus ; en tant qu'amateur de viande, j'ai choisi une formation de boucher,
ce qui me permet maintenant de vous servir la viande le plus délicieuse sur votre assiette.

Maintenant que nous avons joint nos forces, nous sommes ravis de vous faire découvrir nos plats préférés du monde entier, auxquels nous apportons notre touche personnelle originale.
Ajoutez à cela de nombreuses expériences culinaires intenses et des voyages gastronomiques à travers l'Europe et au-delà, et vous voudrez certainement goûter !

Nous avons encore plus envie de cuisiner
(et de donner beaucoup de fêtes) et nous sommes vraiment impatients de vous régaler, vous et vos invités, en 2024 !


ENG

We met in 2018 and immediately felt a strong connection thanks to our shared passion of cooking. From when we were little children, good home-cooked food luckily was a constant in both our lives.

Chloë:

I grew up in a multicultural family where the ‘pasta al forno’ and ‘lasagna’ had to have a place on the weekly menu.
In a later stadium in life, I discovered the interesting French and Asian cuisine, which got me interested in different food cultures. So I learned the tricks of the trade in culinary school, where I studied to be a chef and sommelier.
And for the cherry on top: together with my little sister Magali, I won the televised competition ‘My Popup Restaurant’. Since that moment I became even more passionate about cooking and really developed a taste for making people happy with delicious food.

Dax:

I was lucky enough to be able to travel the world from when I was a little child. Together with my parents, brother and sisters, I quickly discovered the amazing food culture in Africa and Asia.

As I grew up, I became even more interested in cooking and traveling. I absolutely love to explore the world in search for good food and culinary traditions.

As a real meatlover, I chose to obtain my butcher’s degree, so now I can serve you the most delicious cut’s of beef, whether you like them grilled or stewed or on a BBQ skewer!

Now Chloë and I have joint forces, we would love to introduce you to our favourite dishes from around the world to which we added our own personal touch.

Add to this a lifetime of culinary experiences and gastronomic travels to European and more exotic destinations - and you can’t want to get a taste, right?!

We just got engaged, are even more excited to cook for you (and throw a whole lot of parties;))
& are looking forward to treat you and your guests to a memorable dining experience in 2024!

Hope to see you soon!
Chloë & Dax